My Cart

Tilbud

Vandrerygsække | Kaipak 38 – Fjallraven Unisex

DKK 1522.50 DKK 602.00

Enkel og robust vandrerygsæk i G-1000 HeavyDuty Eco. Rygsækken har et støttende bæresystem med fast ryglængde og et robust hoftebælte. Ryg…

På lager

Varenummer: UZT68-PN244145 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Enkel og robust vandrerygsæk i G-1000 HeavyDuty Eco. Rygsækken har et støttende bæresystem med fast ryglængde og et robust hoftebælte.
Rygsæk med topåbning til trekking i bjergene.
Perfekt til dagture og kortere ture med overnatning.
Fremstillet af robust G-1000 Eco HeavyDuty.
Støttende bæresystem med hoftebælte.
Justerbart toplåg med to lommer.
Enkel og robust vandrerygsæk til korte og længere vandreture med overnatning hele året rundt. Rygsækken er lavet af G-1000 HeavyDuty Eco i genbrugspolyester og økologisk bomuld. Det slidstærke stof har et tidløst udtryk og kan voksbehandles med Greenland Wax, så det bliver endnu mere modstandsdygtigt over for fugt og slitage. Bæresystemet har fast ryglængde og er stabilt og kraftigt i forhold til rygsækkens størrelse. Hoftebæltet og skulderremmene er tilpasset til en mandlig kropsform, og hoftebæltet har to lommer til solcreme, snacks eller lignende. Rygsækken har åbning foroven og et rummeligt hovedrum med snelås. Toplåget kan hæves og er forsynet med to lommer. Rygsækken er forsynet med en løkke til fastgørelse af isøkse og vandrestave, og den er kompatibel med drikkesystemer. Den har en lomme med lynlås på forsiden til regntøj eller lignende samt to sidelommer. Kompressionsremme i siderne stabiliserer indholdet, når rygsækken ikke er helt fyldt. Fløjten på brystremmen samt rygsækkens bund er lavet af slidstærkt polyamid. Et regnslag i signalfarven UN Blue, som giver høj synlighed, medfølger.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrerygsække | Kaipak 38 – Fjallraven Unisex”