My Cart

Tilbud

Vandrerygsække | Abisko Hike 35 – Fjallraven Unisex

DKK 1008.00 DKK 497.00

Fleksibel letvægtsrygsæk til vandring med let oppakning og hytte-til-hytte-ture. Topåbning med en ekstra åbning i siden, forlomme og en sidelomme, der kan udvides. Alsidig dagtursrygsæk til vandreture fra hytte til hytte og samt let trekkin…

På lager

Varenummer: UZT68-PN244423 Kategorier: , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Fleksibel letvægtsrygsæk til vandring med let oppakning og hytte-til-hytte-ture. Topåbning med en ekstra åbning i siden, forlomme og en sidelomme, der kan udvides.
Alsidig dagtursrygsæk til vandreture fra hytte til hytte og samt let trekking.
Lavet af slidstærk G-1000 Eco og G-1000 HeavyDuty Eco i (genbrugspolyester og økologisk bomuld).
Design med topåbning suppleret med en sidelynlås, der giver nem adgang til indholdet.
Komfortabel at bære med let polstrede skulderstropper, hoftebælte og en letvægtsramme, der holder rygsækkens vægt nede.
Låg med rummelig lomme.
Fleksibel letvægtsrygsæk til vandring med let oppakning og hytte-til-hytte-ture. Lavet af slidstærk G-1000 Eco og G-1000 HeavyDuty Eco i genbrugspolyester og økologisk bomuld. Komfortabel at bære med let polstrede skulderstropper, hoftebælte og en letvægtsramme, der holder vægten nede. Dens slanke profil og pasform gør den perfekt til hurtige dagture og samtidig rummelig og stabil nok til at bære det udstyr, som du har brug for til et par nætter. Også praktisk til rejsebrug. Når den er tom, kan den foldes næsten helt sammen og pakkes i en større taske. Hovedrummet har en topåbning, og en ekstra lynlås i højre side giver hurtig adgang til indholdet. Der er en sikkerhedslomme inden i hovedrummet. Den øverste flap kan løftes op – f. eks. til at holde et liggeunderlag på plads – og har to lommer. Forlomme med lynlås og en sidelomme, der kan udvides, med justerbare stropper, så du altid kan have en drikkeflaske lige ved hånden. Derudover er der fastgørelsespunkter til vandrestave, med en strop og en clip i kompressionsstropperne i venstre side, og stropper i hoftebæltet til at fastgøre en kamerataske inden for nem rækkevidde. Rygsækken kan også udstyres med et væskesystem (ikke inkluderet). Stoffet er voksbehandlet og vandafvisende, og et regnslag er inkluderet til mere vedvarende regn.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vandrerygsække | Abisko Hike 35 – Fjallraven Unisex”