My Cart

Tilbud

Jagtudstyr | Rifle Case – Fjallraven Unisex

DKK 952.00 DKK 588.00

Robust, rummeligt og beskyttende riffeletui i G-1000 HeavyDuty Eco med sømme og detaljer i højeste kvalitet. Etuiet har en gennemtænkt opbevaringsløsning med smarte funktioner. Udformet riffelhylster i slidstærk G-1000 HeavyDuty Eco med en meg…

På lager

Varenummer: UZT68-PN243930 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Robust, rummeligt og beskyttende riffeletui i G-1000 HeavyDuty Eco med sømme og detaljer i højeste kvalitet. Etuiet har en gennemtænkt opbevaringsløsning med smarte funktioner.
Udformet riffelhylster i slidstærk G-1000 HeavyDuty Eco med en meget beskyttende dobbelt lag af skumpolstring.
Foret med G-1000 Eco og med detaljer og forstærkninger i vegetabilsk-garvet læder.
Flappen i den korte ende er sikret med to spænder, den lange åbning har en robust #10 YKK lynlås.
Kan låses med en hængelås (ikke inkluderet).
Komfortabel, polstret og aftagelig skulderrem.
Robust og beskyttende riffeletui med to åbninger, som gør det meget nemt at transportere din riffel, både i og uden for skoven. Etuiet er fremstillet af robust, vandafvisende G-1000 HeavyDuty Eco med to lag skum og en quiltet inderside i G-1000 Eco, som holder riflen godt beskyttet, indtil jagten begynder. Der er tilstrækkeligt med plads i etuiet til en riffel med monteret sigte – den justerbare strop holder riflen på plads og minimerer risikoen for, at optikken bliver beskadiget. De særligt udvalgte, slidstærke materialer giver sammen med sømme og detaljer i højeste kvalitet et etui, der holder i en menneskealder og får en smuk patina med tiden. Opbevaringsløsningen er velgennemtænkt og enkel med smarte funktioner, som gør det let at håndtere våbnet – såvel ude i skoven som før og efter jagten. Den lange, robuste lynlås og klappen for enden betyder, at etuiet kan åbnes helt, så du kan få et komplet overblik, hvilket er praktisk, når du for eksempel skal vedligeholde dit våben. Etuiet kan desuden bruges som et siddeunderlag, og det kan endda bruges som et sæde med rygstøtte, når du sidder i et jagttårn. Lynlåsen er designet, så du kan låse etuiet med en hængelås (medfølger ikke). Åbningen i enden er forsynet med en klap med læderstropper og metalspænder. Der er plads til en våbentilladelse og andre småting i lommen med lynlås på indersiden af klappen. Der er også en stor lomme med lynlås, som er skjult under klappen, når den er lukket – den er praktisk til opbevaring af for eksempel ammunition eller bundstykke. Etuiet kan enten bæres i de to bæreremme med greb i vegetabilsk garvet læder eller i den polstrede skulderrem, som kan tages af, når den ikke skal bruges. En opbevaringspose i G-1000 Eco til bundstykket medfølger. Etuiet er beregnet til rifler med en længde på op til 125 cm.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Jagtudstyr | Rifle Case – Fjallraven Unisex”